Cursa infantil de Sant Miquel

La Cursa de Sant Miquel aplega prop dels 2.000 corredors

Una part de la recaptació de la prova atlètica dels 10 quilòmetres es destinarà a finançar beques perquè els infants de famílies amb pocs recursos puguir practicar esport.

La 38a Cursa de Sant Miquel va tornar a congregar a centenars de persones de totes les edats que han sortit a córrer pels carrers de la vila baixllobregatina. Segons l’organització van ser prop dels 2.000 participants els que van prendre part en la prova atlètica. El guanyador de la cursa dels deu quilòmetres fou Albert Salvany amb un temps de 35 minuts i 31 segons. Respecte a la categoria femenina, la victòria va ser per Sandra Caraballo, amb una marca de 47 minuts i 46 segons. Pel què fa a la cursa dels 3’5 quilòmetres, el vencedor va ser Jordi Comas, que va emprar un temps de 10 minuts i 22 segons. En la categoria femenina, la guanyadora ha estat Sonia Pérez amb un temps de 13 minuts i 22 segons.

Finalitat solidària

Per tercer any consecutiu, es destinarà una part de la recaptació de la cursa dels 10 quilòmetres a finançar beques perquè cap infant de famílies amb pocs recursos no es vegi privat de la pràctica esportiva a Molins de Rei. En aquest sentit, la temporada 2015-2016 es van tramitar 30 ajuts.

Redacció / Foto: Aj. Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix