El tècnic argentí Òscar Mena ja dirigeix el Gavà

El nou entrenador, que substitueix el destituït Juanma Pons, no es podrà asseure a la banqueta en el partit de dissabte en el derbi davant del Cornellà.

Òscar Mena ja mana a l’equip blaugrana. Ahir al matí va fer el primer entrenament a les instal·lacions de Can Tintorer. El tècnic argentí s’ha fet càrrec de l’equip després de la polèmica destitució de Juanma Pons i quan encara no hi ha un acord entre les dues parts. Així, de moment, el tècnic no es podrà asseure a la banqueta del CF Gavà fins que no se solucioni el contracte -va signar per un any- amb l’anterior entrenador. Davant del Cornellà, aquest dissabte, haurà de dirigir el seu equip des de la grada.

Mena ha explicat que “nosaltres venim a treballar, jo no vinc de Madrid a perdre el temps perquè tinc la meva família i els meus fills allà, i la gent que ha vingut amb mi també ha deixat allà a les seves famílies, així que estem aquí per treballar i disposats les 24 hores pel que necessiti el Gavà i sobretot per ajudar, que és el més important”. També ha volgut agrair el treball de l’anterior cos tècnic: “a l’entrenador que s’ha anat li desitjo tota la sort del món, i agraeixo el detall del segon entrenador de venir a parlar amb nosaltres per dir-nos que nosaltres no tenim la culpa de la situació, i també ens va dir de part de l’entrenador que ell entenia la nostra situació i que ens desitjava la millor de les sorts, així que vull fer públic el meu agraïment a Juanma Pons per les paraules que ens va fer arribar.”

Agressió, denúncia i judici

D’altra banda, Juanma Pons ha estat denunciat per la filla del president del club i el seu company per una presumpta agressió. L’entrenador considera que “és un greu episodi d’injúries. No tinc antecedents ni he posat la mà a sobre a ningú, i menys a una dona. És una acusació falsa”. Ahir es va celebrar un judici ràpid però es va haver de suspendre’s perquè el ja exentrenador va aportar nous fets. El jutge ha donat un temps als advocats de les dues parts perquè preparin un nou judici.

Redacció / Foto: Aj. Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix