Cornellà acollirà la XIII Lliga Nacional Catalana Femenina 2

Se celebrarà aquest cap de setmana i els equips participants són Snatts Femení Sant Adrià, Segle XXI, Lima-Horta Barcelona i Joventut Les Corts.

El pavelló Can Carbonell de Cornellà de Llobregat acollirà aquest cap de setmana del 24 i 25 de setembre la tretzena Lliga Nacional Catalana Femenina 2, que enguany es jugarà en format de Final a Quatre. Els equips participants són l’Snatts Femení Sant Adrià, Segle XXI, Lima-Horta Barcelona i Joventut Les Corts.

Dissabte dia 24 es jugaran les semifinals entre l'Snatts Femení Sant Adrià i el Joventut Les Corts (17 hores), per una banda, i entre el Segle XXI i el Lima Horta Barcelona (19h) per l'altra. Els guanyadors s'enfrontaran a la final prevista pel diumenge 25 de setembre a les 18.30h. Abans, a les 16.30h, es jugarà el partit pel tercer i quart lloc. Cal destacar que l'any passat, i per segon any consecutiu, les de Sant Adrià de Besòs van aconseguir el títol de campiones d'una competició que dominen amb sis títols en dotze edicions disputades.

Miguel López, president del Bàsquet Femení Cornellà que és l’entitat organitzadora juntament amb la Federació Catalana de Bàsquet, explica que “per a una entitat modesta com la nostra organitzar una activitat d’aquest tipus és molt important i més si fa trenta anys que estem treballant per al bàsquet femení.”

Redacció / Foto: Aj. Cornellà de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
166

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix