El CBS Sant Boi es proclama campió de la Copa del Rei

Els baixllobregatins es van imposar als Marlins de Tenerife per 1 a 0.

El CBS Sant Boi es va proclamar per segon any consecutiu campió de la Copa del Rei després de guanyar a la final al Marlins de Tenerife pel resultat d’1 a 0. L’equip dirigit per Candelario Diaz va vèncer al campió de la Lliga Nacional, els Astros de València, per 6 a 5, a les semifinals i així va aconseguir el pas a la final. Per altra banda els Marlins de Tenerife van vèncer al CB Barcelona per 2 a 1 a la desena entrada.

La final va tenir lloc en el camp barceloní Carlos Pérez de Rozas, on el conjunt del Baix Llobregat va anotar l’única carrera del partit a la setena entrada gràcies a dos hits consecutius de Jesús Golindano i Jonatan Linares, i un fly de sacrifici de Rubén Fente, que va impulsar al primer d’ells a anotar la carrera. En aquest partit cal destacar la feina feta des del monticle pel jove llançador del CBS Sant Boi i MVP De la Copa del Rei, Eric Izquierdo, que va llançar 8.1 innings a la final sense permetre cap carrera i a la semifinal va ser ell llançador encarregat de tancar el partit. I també cal nomenar l’altre llançador de l’equip santboià, Yamber Pérez, que va ser el guanyador de la semifinal amb 5.1 innings llançats contra Astros de València i al final va ser el tancador després d’eliminar per strikeout a dos batejadors de l’equip de Tenerife.

Bronze a l’European Cup

D’altra banda, l’equip de softbol sènior del CBS Sant Boi va finalitzar en tercera posició al European Cup, a la ciutat txeca de Most. El balanç va ser de nou partits jugats i sis victòries. Les jugadores santboianes van estar a un pas d’aconseguir el bitllet a la gran final però van perdre el partit de repesca davant de l’amfitrió Storms per 8-7 en un partit que es va decidir amb tres extrainnings.