El CBS Sant Boi es proclama campió de la Copa del Rei

Els baixllobregatins es van imposar als Marlins de Tenerife per 1 a 0.

El CBS Sant Boi es va proclamar per segon any consecutiu campió de la Copa del Rei després de guanyar a la final al Marlins de Tenerife pel resultat d’1 a 0. L’equip dirigit per Candelario Diaz va vèncer al campió de la Lliga Nacional, els Astros de València, per 6 a 5, a les semifinals i així va aconseguir el pas a la final. Per altra banda els Marlins de Tenerife van vèncer al CB Barcelona per 2 a 1 a la desena entrada.

La final va tenir lloc en el camp barceloní Carlos Pérez de Rozas, on el conjunt del Baix Llobregat va anotar l’única carrera del partit a la setena entrada gràcies a dos hits consecutius de Jesús Golindano i Jonatan Linares, i un fly de sacrifici de Rubén Fente, que va impulsar al primer d’ells a anotar la carrera. En aquest partit cal destacar la feina feta des del monticle pel jove llançador del CBS Sant Boi i MVP De la Copa del Rei, Eric Izquierdo, que va llançar 8.1 innings a la final sense permetre cap carrera i a la semifinal va ser ell llançador encarregat de tancar el partit. I també cal nomenar l’altre llançador de l’equip santboià, Yamber Pérez, que va ser el guanyador de la semifinal amb 5.1 innings llançats contra Astros de València i al final va ser el tancador després d’eliminar per strikeout a dos batejadors de l’equip de Tenerife.

Bronze a l’European Cup

D’altra banda, l’equip de softbol sènior del CBS Sant Boi va finalitzar en tercera posició al European Cup, a la ciutat txeca de Most. El balanç va ser de nou partits jugats i sis victòries. Les jugadores santboianes van estar a un pas d’aconseguir el bitllet a la gran final però van perdre el partit de repesca davant de l’amfitrió Storms per 8-7 en un partit que es va decidir amb tres extrainnings.

europeancup santboi

Redacció / Fotos: FCBS


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El Casal de joves de Sant Feliu de Llobregat

La Cambra de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Feliu impulsen GiraFeina

La fira d’ocupació tindrà més de 320 ofertes disponibles i se celebrarà el 10 de maig -de 9.30 a 14.00h i de 15.30 a 18.00h- al Casal de joves de…
162

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix