La UE Santboiana s’estrenarà davant del Barça al Baldiri Aleu

El primer desplaçament dels baixllobregatins serà al camp del Valladolid RAC Quesos Entrepinares i tancaran la Lliga a casa amb el Getxo basc

La Federació Espanyola de Rugbi ha donat a conèixer el calendari de Divisió d’Honor on participarà, un any més, la UE Santboiana. La competició donarà inici el cap de setmana del 17/18 de setembre i la darrera jornada se celebrarà el 23 d’abril del 2017.

Cal destacar que duel que protagonitzaran a la jornada inaugural la UE Santboiana i l’FC Barcelona al Baldiri Aleu. A la segona jornada, els blaus viatjaran al camp del subcampió de Lliga, el Valladolid RAC Quesos Entrepinares. La resta de rivals són l’Ordizia, Alcobendas Rugby, El Salvador de Valladolid, Getxo, Gernika, Complutense Cisneros, Ciencias Rugby, Independiente de Santander i Hernani.

Una vegada finalitzi la Lliga regular es disputarà els playoff per al títol amb les següents dates: 14 de maig (quarts de final a partit únic), 21 de maig (semifinals a partit únic) i 28 de maig (final).

Conveni amb la Generalitat

També es va donar a conèixer el calendari de la Divisió d’Honor B amb la presència de la UE Santboiana B. El filial s’estrena al camp de La Vila i debutarà a casa una setmana més tard davant del Sant Cugat. La Lliga començarà el 17/18 de setembre. La resta de rivals –enquadrats en el grup B Llevant- dels santboians seran Barcelona Universitari, CAU València, Tecnidex València, Les Abelles, L’Hospitalet, Tatami, Fénix i Barcelona Enginyers Rugby.

La fase final d’ascens a Divisió d’Honor el disputaran els dos primers i els dos millors tercers dels tres grups. Les dates són 23 i 30 d’abril, 7, 14, 21 i 28 de maig.

Redacció / Foto: UE Santboiana

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix