Tot a punt per al Campionat d’Europa juvenil de softbol

La competició se celebrarà de l’1 al 6 d’agost a Sant Boi de Llobregat i Gavà

Sant Boi de Llobregat acollirà de l’1 al 6 d’agost el 14è Campionat d’Europa juvenil de softbol. Una competició de softbol que comptarà amb la participació de 300 persones procedents de 12 països (Espanya, República Txeca, Itàlia, Rússia, Gran Bretanya, Bèlgica, Lituània, Alemanya, Sèrbia, Dinamarca, Croàcia i Israel). Els partits es jugaran a l'Estadi Municipal de Beisbol i Softbol de Sant Boi i a Can Torelló (Gavà). En total se celebraran 46 partits. En el grup A estaran Itàlia, Espanya i Sèrbia, mentre que els altres grups els formen: grup B (Gran Bretanya, Lituània, Israel), grup C (República Txeca, Bèlgica i Dinamarca) i grup D (Rússia, Alemanya i Croàcia).

Presentació

La sala de conferències de Can Massallera va ser l’escenari de la presentació de la competició, on cal destacar la presència el president de la Federació Espanyola de Beisbol i Softbol, Julio Pernas, el president de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol, Jordi Vallès, el subdirector d'Activitats Esportives i Infraestructures del Consell Català de l'Esport, Oriol Marcé, així com l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret.

28482061791 6eba03715e z

Julio Pernas espera que no sigui “el darrer campionat que se celebri. Intentarem organitzar un Campionat d’Europa de categoria sènior perquè la nostra voluntat és continuar celebrant competicions a casa nostra” i va afegir que “el CBS Sant Boi és un dels clubs més importants de l’Estat i es mereixia organitzar un Europeu com aquest”. D’altra banda, Jordi Vallès espera que “tothom pugui gaudir perquè hi ha un gran nivell. A més per a Catalunya la celebració de l’Europeu és històric perquè mai s’havia organitzat.”

L’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat Lluïsa Moret considera que és un “orgull per a la ciutat ser seu d’una competició tan important com la que se celebrarà. Serem el centre i un punt de referència a nivell europeu i mundial”. Mentrestant, Oriol Marcé, subdirector d’Activitats Esportives i Infraestructures del Consell Català de l’Esport, va desitjar que l’Europeu “sigui tot un èxit. El suport que té de totes les institucions fa possible que Sant Boi de Llobregat pugui acollir una competició de gran nivell i que la ciutat tingui una gran projecció internacional.”

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix