L’avantprojecte del pavelló cobert de Vallirana ja està enllestit

Es preveu que les obres puguin començar el juliol del 2017 i tinguin una durada d’1 any aproximadament

El pavelló cobert de Vallirana està cada dia més a prop de ser una realitat. Aquesta setmana es va fer la presentació de l’avantprojecte que contempla una gran pista poliesportiva –que es pot convertir en una triple pista– i també una zona per a la gimnàstica; hi haurà un bar-restaurant, un espai per a les entitats, totes les prestacions necessàries per a la pràctica esportiva així com una capacitat de públic de més de 500 persones, de les quals més de 300 assegudes.

La presentació de l’avantprojecte es va fer a la Sala de Plens. L’acte el va obrir el regidor Jordi Urrea, segon tinent d'Alcaldia i regidor d’Urbanisme i Barris, que va explicar i destacar la feina feta fins al moment. Tot seguit, Albert Sevilla va incidir en els passos que s’iniciaran una vegada fet l’avantprojecte, amb el plec de condicions per licitar el projecte definitiu i la posterior licitació de les obres. Es preveu que les obres puguin començar el juliol del 2017 i tinguin una durada d’un any aproximadament. També es va exposar que el cost, pot estar al voltant dels 4 milions d’euros, si bé en la licitació aquest preu poc reduir-se.

Finalment els redactors de l’avantprojecte –KF Arquitectes, representats per Gemma Aznar i Manel Pallarés– van exposar les diferents peculiaritats tècniques de l’obra i de les diferents parts que s’inclouen en aquest pavelló. Es va destacar la voluntat d’integrar el pavelló en l’entorn natural que l’envoltarà, la utilització dels diferents materials escollits, la lluminositat i els diferents espais inclosos dins el pavelló. L’acte es va tancar amb un torn de preguntes dels assistents.

Redacció / Foto: Aj. Vallirana

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
161

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix