El Gavà empata i es jugarà l’ascens a Segona B a La Bòbila

Els blaugrana van aconseguir igualar un marcador desfavorable en tres minuts i després van tenir opcions fins i tot per guanyar.

El Gavà va aconseguir un valuós empat a Castàlia en el partit d’anada de la tercera i definitiva eliminatòria d’ascens a Segona B. Els de Juanma Pons encaixar dos gols en menys de vint minuts, però després van tenir la capacitat de reaccionar d’igualar abans de la mitja hora.

El Gavà només va poder mantenir la porteria a zero gairebé el primer quart d’hora. El primer gol va ser una jugada de Meseguer que va recollir una centrada de Carrillo per l’1 a 0. Sense temps de reacció, els blaugrana van encaixar el segon en una passada interior d’Ebwele que Fabiano aprofita. Els de Juanma Pons no van abaixar els braços i Boris Garros, golejador de l’equip, va aconseguir escurçar diferències gràcies a una gran jugada del davanter que va acabar amb un xut col·locat lluny de l’abast del porter. No va trigar gaire a arribar l’empat gràcies a David Jiménez. Passada de Cazorla a l’extrem que va definir perfectament. Fins al descans, els dos equips van tenir opcions de gols per canviar el marcador. A la represa, el Gavà va saber controlar el partit i va aturar l’atac castellonenc. Fins i tot va tenir alguna oportunitat per aconseguir la victòria. Els locals van aconseguir marcar a un minut per al final però el col·legiat va anul·lar el gol per fora de joc. El partit de tornada serà diumenge 26 de juny a les 18.30 hores a l’Estadi La Bòbila.

Fitxa:

CASTELLÓ: Alvaro Campos; Luismi, Arturo, Guille, Juanfran, Marenyà, Carlos López, Diego Carrillo (Dani Pujol, 54’), Meseguer, Ebwelle (Jesús, 77’) i Fabiani (Antonio, 64’).

GAVÀ: Èric; Joel, Eric Pujol, Cazorla, Roger, Iu Ranera (Jaime, 53’), Plà, David Jiménez (Cano, 70’), Raillo, Boris Garros i Niko Kata (Dani Iglesias, 77’).

GOLS: 1-0 (14): Meseguer. 2-0 (19’): Fabiani. 2-1 (27’): Boris Garros. 2-2 (30’): David Jiménez.

ÀRBITRE: Aranda Anquela (col·legi aragonès). Grogues al local Carlos López; i al visitant Iu Ranera.

CAMP: Nou Castàlia. Uns 13.500 espectadors.

Redacció / Fotos: Castellón Información