La segona edició del Mediterrani Nit Run aplega uns 500 atletes

A les curses dels deu i cinc quilòmetres en categoria masculina es va batre el rècord de la prova.

Ahir es va celebrar la segona edició Mediterrani Nit Run al Canal Olímpic de Castelldefels amb la participació d’uns 500 atletes. La competició es va dividir en dues distàncies: una de deu quilòmetres i una altra de cinc mil metres. El mateix Canal va acollir tota una sèrie d'activitats paral·leles a la celebració de la prova, amb animació, DJ, o una "Pasta party" per a tothom.

A la cursa dels deu quilòmetres, el guanyador va ser Ricard Pastó (AA Xafatoll de Mollerussa) amb un registre de 31’50’’ (nou rècord de la prova). Antonio Godoy (34’44’’) y Álex Núñez (Castillejo&Cáceres RC, 34’54’’) va acabar en segona i tercera posició respectivament. A la categoria femenina, Eva Sans (Corredors.cat) va arribar en primer lloc amb un registre de 44’13’’. Bàrbara Anento (CH Castelldefels, 44’20’’) fou segona, i Olga Estruch (Ripoll UA, 44’28’’), tercera.

I a la prova dels cinc quilòmetres, el primer classificat a la categoria masculina va ser Josep Díaz, amb un temps de 16’15’’ (nou rècord de la prova). Carlos Díaz (CA Canovelles, 1’19’’) va ser segon i Gerard Pons (CA Gavà, 16’27’’), tercer. En la categoria femenina, Sara Benedí (21’09’’) fou la campiona, seguida d’Estefania Ruiz (21’24’’) i Laura Rosiñol (AC Barcelona, 21’46’’).

Redacció / Foto: Antoni Baltasar

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
98

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix