L’AE Prat, amb un peu i mig a Segona Divisió B

Els de Pedro Dólera van guanyar l’Osasuna B (3-1) al Municipal Sagnier en el partit d’anada de la fase d’ascens a Segona Divisió B.

L’AE Prat va fer un pas de gegant per jugar la propera temporada a la Segona Divisió B. Ahir al migdia es va imposar al campió navarrès, l’Osasuna B, al Municipial Sagnier per 3 a 1 en el partit d’anada de l’eliminatòria de campions de la fase d’ascens. No va ser un partit fàcil pels pota blava però es van mostrar superiors des de l’inici i fins al final. Fins i tot van tenir oportunitats per acabar amb un resultat molt més favorable que hagués sentenciat definitivament l’eliminatòria. Els errors defensius visitants van facilitar el treball dels baixllobregatins.

El primer gol va arribar després d’una mala sortida del porter que Jordi Sánchez va saber aprofitar. El segons, a la mitja hora, va ser obrar de Nacho del Moral en un tir creuat al segon pal on la pilota va tocar el pal i va entrar a la porteria navarresa. Ja a la segona part, l’Osasuna B va millorar les seves prestacions i va aconseguir escurçar el desavantatge amb un gol de Morillas després d’una centrada al segon pal de Barja que el migcampista vermell va controlar sense oposició i va xutar a porteria sense que Toni Texeira pogués fer res. I el tercer gol de l’AE Prat va arribar en una jugada personal de Jordi Sánchez que va saber definir perfectament davant Juan. Nacho del Moral, a poc per al final del partit, va estavellar una pilota en el pal en un llançament de falta.

Fitxa:
AE PRAT: Toni Texeira; Albarrán, Aitor Lario, Oriol Ricarte, Fede, Putxi, Ignacio (Elhadji, 66´), Jaime Fuentes (Ion Vázquez, 72´), Jordi Sánchez (Sascha., 75´), Javi Lara i Nacho del Moral.

OSASUNA B: Juan; Julen, Irigoyen, Steven, Galarza (Diego, 54´), Imanol García, Barja (Aranda, 77´) , Morillas, Jaime, Díaz (Recalde, 77´) i Naceur.

GOLS: 1-0 (5´): Jordi Sánchez. 2-0 (30´): Nacho del Moral. 2-1 (60´): Morillas. 3-1 (69´): Jordi Sánchez.

ÀRBITRE: Lou Ballano, del col·legi aragonès. Grogues als locals Jordi Sánchez, Putxi i Javi lara; i als visitants Julen, Steven i Díaz.

CAMP: Municipal Sagnier. Unes 1.700 persones

 

José Manuel Mateo (Osasuna B)

El tècnic de l'Osasuna B va comentar en roda de premsa després de la conclusió del partit que "el resultat no és bo, ja que em comés tres errors que ens han costat tres gols, i si comets errors ho pagues molt car". Malgrat això, l'entrenador considera que "l'equip va competir bé. Es va veure un partit on els dos equips vam proposar coses" i pensa que la inexperiència dels seus jugadors "no va ser determinant, sinó els errors que vam cometre". Sobre el partit de tornada va apuntar que "el Prat jugarà amb el factor resultat a favor seu, però el gol que hem aconseguit ens dóna vida. Intentarem proposar el nostre futbol en una superfície de joc diferent -el Sagnier va ser d'herba artificial-. Si juguem amb més confiança i a més a casa tenim possibilitats d'aixecar el resultat negatiu" encara que va finalitzar dient que "el Prat és favorit pel resultat".

Pedro Dólera (El Prat)

Per la seva banda, el tècnic del Prat va destacar que "el meu equip ha jugat un gran partit des del primer minut fins al final. Hem aprofitat les nostres oportunitats i ha estat una llàstima que no hàgim aconseguit més gols perquè hem tingut ocasions per aconseguir-ho". A més va manifestar en roda de premsa que “l'equip ha estat molt concentrat i l'eliminatòria segueix estat molt igualada. El resultat és bo però no excel·lent, i si ens eliminen no serà per un tema físic". També va parlar de l'Osasuna B dient que "hem vist a un filial on no ha demostrat tot el que pot donar de si. Potser pel nostre treball, però la veritat és que és un equip amb grans jugadors i que practica un gran futbol. Ens ho podrà molt complicat a Tajonar". I va parlar del partit de tornada dient que "anirem a Pamplona sense complexos, on esperem un infern i que ningú es pensi que es veurà un Osasuna B com el d'avui. Si ho aconseguim serà mèrit nostre. Sofrirem molt i l'eliminatòria no està guanyada".

Redacció / Foto: LPdB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix