El Gavà empata davant del Marino de Luanco

Imprimeix

Un gol de Boris Garros en el temps afegit permet als blaugrana afrontar el partit de tornada dels playoff d’ascens a Segona Divisió B amb confiança de poder superar l’eliminatòria.

El CF Gavà va empatar a un gol davant del Marino de Luanco asturià en el partit d’anada de la primera eliminatòria dels playoff d’ascens a Segona B. Els blaugrana no van fer un partit gaire bó però sí efectiu. Van ser els locals els que van gaudir de les millors ocasions i fins i tot es van avançar en el marcador a la primera part. A la segona, una rematada de cap de Geni es va estavellar en el travesser. I quan tot apuntava a la victòria asturiana, Boris Garros va batre a Davo d’un fort xut per aconseguir l’empat final en temps afegit.

El partit d’anada es disputarà el proper dissabte 28 de maig a les 18 hores a l’Estadi de La Bòbila.

Fitxa:

CLUB MARINO DE LUANCO: Davo; Pablo Suárez, Samuel, Boris, Guaya, Espolita, Suárez, Geni, Dani López, Riky (Capelete, 70´) i Pablo Hernández (Álvaro Viña, 83´).

GAVÀ: Éric Alcaraz; Eric Pujol, Cazorla (Dani Iglesias, 70´), Jaime (Álex Cano, 69´), David Jiménez, Roger Escoruela, Plà, Iu Ranera (Joel, 46´), Niko Kata, Boris Garros i Raillo.

GOLS: 1-0 (29´): Pablo Hernández. 1-1 (91´): Boris Garros.

ÁRBITRE: Casanova Cudeiro, col·legi gallec. Grogues als locals Riki i Geni; i als visitants Álex Cano (2A, 91´), Boris Garros, Nico Kata i Éric Alcaraz.

CAMP: Miramar. Uns 800 espectadors.

 

Redacció / Fotos: Sánchez/futbolasturiano.es