El Gavà empata davant del Marino de Luanco

Un gol de Boris Garros en el temps afegit permet als blaugrana afrontar el partit de tornada dels playoff d’ascens a Segona Divisió B amb confiança de poder superar l’eliminatòria.

El CF Gavà va empatar a un gol davant del Marino de Luanco asturià en el partit d’anada de la primera eliminatòria dels playoff d’ascens a Segona B. Els blaugrana no van fer un partit gaire bó però sí efectiu. Van ser els locals els que van gaudir de les millors ocasions i fins i tot es van avançar en el marcador a la primera part. A la segona, una rematada de cap de Geni es va estavellar en el travesser. I quan tot apuntava a la victòria asturiana, Boris Garros va batre a Davo d’un fort xut per aconseguir l’empat final en temps afegit.

El partit d’anada es disputarà el proper dissabte 28 de maig a les 18 hores a l’Estadi de La Bòbila.

Fitxa:

CLUB MARINO DE LUANCO: Davo; Pablo Suárez, Samuel, Boris, Guaya, Espolita, Suárez, Geni, Dani López, Riky (Capelete, 70´) i Pablo Hernández (Álvaro Viña, 83´).

GAVÀ: Éric Alcaraz; Eric Pujol, Cazorla (Dani Iglesias, 70´), Jaime (Álex Cano, 69´), David Jiménez, Roger Escoruela, Plà, Iu Ranera (Joel, 46´), Niko Kata, Boris Garros i Raillo.

GOLS: 1-0 (29´): Pablo Hernández. 1-1 (91´): Boris Garros.

ÁRBITRE: Casanova Cudeiro, col·legi gallec. Grogues als locals Riki i Geni; i als visitants Álex Cano (2A, 91´), Boris Garros, Nico Kata i Éric Alcaraz.

CAMP: Miramar. Uns 800 espectadors.

 

Redacció / Fotos: Sánchez/futbolasturiano.es

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El Casal de joves de Sant Feliu de Llobregat

La Cambra de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Feliu impulsen GiraFeina

La fira d’ocupació tindrà més de 320 ofertes disponibles i se celebrarà el 10 de maig -de 9.30 a 14.00h i de 15.30 a 18.00h- al Casal de joves de…
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix