Pere Aragonès, Felip VI i Jordi Hereu visiten l'empresa Seat a Martorell

L’automobilística està invertint 300 milions d’euros en la nova planta d’assemblatge de bateries, que tindrà un impacte en la incorporació de més de 500 treballadors

El Grup Volkswagen i Seat SA continuen avançant en el seu projecte de transformació per a posar a Espanya sobre rodes elèctriques. En un acte celebrat avui amb la presència del rei Felip VI; el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès; i el ministre d'Indústria i Turisme, Jordi Hereu, entre altres autoritats, la companyia ha mostrat el progrés en les obres de construcció de la nova planta d'acoblament de sistemes de bateries, actualment en desenvolupament. També han estat presents els alcaldes de Sant Estev3e Sesrovires i Abrera.

H M King Felipe VI visits the construction site of SEAT S A s new battery assembly plant 03 HQ

L'empresa automobilística està invertint 300 milions d'euros en aquesta nova instal·lació, que permetrà acoblar cel·les de bateries provinents de la gigafactoria de PowerCo a Sagunt, també en construcció, per a la família de vehicles elèctrics urbans del Grup Volkswagen, que començaran a produir-se a la fàbrica de Martorell a la fi de 2025. La planta d'assemblatge de sistemes de bateries forma part de l'ambiciós pla de transformació del Grup Volkswagen i de Seat SA a Espanya que, juntament amb els socis del projecte Future: Fast Forward, estan desenvolupant per a convertir a Espanya en un hub del vehicle elèctric a Europa.

H M King Felipe VI visits the construction site of SEAT S A s new battery assembly plant 05 HQ

GKZ8DQqXEAExWD

El president de Seat SA, Wayne Griffiths, ha explicat que “fa tres anys vam fer una gran promesa: electrificar SEAT S.A. i posar a Espanya sobre rodes elèctriques. En aquest temps hem treballat molt perquè aquest objectiu sigui una realitat i la nova planta d'assemblatge de bateries és la millor prova. Estem complint amb les inversions, amb el desenvolupament dels nous cotxes elèctrics i amb les obres a les fàbriques. La nostra aposta per l'electrificació i la descarbonització és clara i ara necessitem la mateixa aposta del Govern d'Espanya.”

Redacció / Fotos: Seat SA-Presidència Generalitat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
213

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix