El president de PIMEC visita la comarca del Baix Llobregat

Imprimeix

Antonio Cañete, acompanyat per una delegació de la patronal s’ha reunit amb empresaris i empresàries del sector industrial i mèdic, l’artesania i el comerç

El president de PIMEC, Antoni Cañete, ha visitat el Baix Llobregat per conèixer de primera mà quines són les necessitats i les problemàtiques del teixit empresarial del territori.

visites baix ll web

En el marc de la jornada, el president de PIMEC ha visitat tres empreses del territori acompanyat del president de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet, Joan Soler. L’empresariat ha explicat a la patronal quines són les seves inquietuds en l’actualitat, que es basen principalment en la falta de finançament, la manca de perfils professionals adaptats a les necessitats del mercat laboral i el desenvolupament de la Formació Professional Dual. En aquest sentit, el president de PIMEC ha manifestat que “és imprescindible analitzar conjuntament la realitat de les empreses del Baix Llobregat per poder recollir totes les seves necessitats i determinar les accions que podem dur a terme per millorar la seva competitivitat.”

Per la seva part, el president de la patronal al territori, Joan Soler, ha expressat que “les pimes conformen la major part del teixit empresarial del Baix Llobregat, de manera que s’han de tenir en compte les seves particularitats a l’hora de legislar, per així ajudar a facilitar el seu creixement.”

GJNnMUNWkAApQyz

GJNnLEvXcAAhLH5

Durant la trobada han conegut l’empresa Bonastre, una empresa familiar de Molins de Rei amb més de 60 anys d’experiència com a fabricant en els sectors industrials i mèdic. El president de PIMEC també ha visitat Luesma & Vega, una petita empresa molinenca que està especialitzada en el disseny de vaixelles per alta gastronomia. Per últim, PIMEC s’ha trobat amb la tercera generació de comerciants de Moda Home Garcia, un comerç de Sant Andreu de la Barca i Martorell dedicat a la venda de roba per a home.

GJNnLE5WMAAx41E

La visita a les empreses també ha comptat amb la participació de l’adjunt a presidència de PIMEC, Miquel Camps; els vicepresidents de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet, Natividad Pintado, Jaume Masclans i Ramón Vives; el director gerent de PIMEC, David Giménez i el delegat de la patronal al territori, Agustí Miró. 

Redacció / Fotos: PIMEC