La restauració del Prat potencia el producte local

Imprimeix

El gremi promou i lidera col·laboracions amb Granja Torres i la Cooperativa Agrícola

Representants del Gremi de Restauradors del Prat es van reunir amb representants de Granja Torres amb l'objectiu de forjar aliances destinades a realçar els productes locals als seus establiments. En aquesta trobada, els representants del Gremi es va poder establir sinergies de col·laboració amb els responsables de Granja Torres amb l’objectiu de potenciar el consum dels productes del Prat i del Parc Agrari del Baix Llobregat entre els seus clients.

La reunió

"S'ha de valorar la importància de les nostres tradicions gastronòmiques locals, i és per això que hem decidit iniciar converses amb Granja Torres per fer-ho possible", ha explicat el president del Gremi de Restauradors del Prat, Juan Cruz, qui ha destacat la voluntat del Gremi de Restauradors de posar en valor el pollastre pota blava i les carxofes, els principals productes que es fan al Prat de Llobregat. "La unió entre la iniciativa privada i empreses com Granja Torres, que compta amb el suport del consistori, és clau per garantir la continuïtat i l'èxit dels nostres productes locals", ha detallat Cruz.

En aquest sentit, el Gremi de Restauradors ja ha fet una reunió similar amb la Cooperativa Agrícola del Prat de Llobregat amb l’objectiu de promoure també la carxofa Prat als plats dels restaurants associats. Aquesta aliança busca no només potenciar el consum de la carxofa del Prat i el pollastre Pota Blava, els productes estrella del Prat, sinó també explorar noves maneres d'integrar els productes de Granja Torres i la Cooperativa Agrícola, entre altres, en els menús dels restaurants locals.

Redacció / Fotos: El Prat Empresarial-Turisme Baix Llobregat