El Prat Empresarial vol impulsar l’ocupació al municipi

Imprimeix

Durant la seva trobada amb l’alcalde s’ha abordat diverses iniciatives clau per al creixement econòmic local, com la reactivació de la Comissió de Seguiment CPE i la sequera, entre altres

El Prat Empresarial es va reunir aquesta setmana amb l’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler, amb l’objectiu d’abordar les necessitats del teixit productiu local i treballar conjuntament per fomentar l'ocupació de qualitat al municipi. A la reunió hi ha assistit el president de l'associació, Jordi Morera, així com altres representants del Prat Empresarial.

Un dels punts destacats d'aquesta trobada ha estat l'anàlisi de com fer front als reptes derivats de la sequera des dels sectors agrícola i industrial, una qüestió d'importància crucial per al futur del teixit empresarial del municipi.

La trobada ha servit per abordar diverses qüestions clau per al desenvolupament econòmic local. Això ha inclòs la reactivació de la Comissió de Seguiment CPE i El Prat Empresarial, la integració del Prat Empresarial a la Fira Avícola, la col·laboració en l’organització de jornades de logística amb PIMEC, la sol·licitud de consideració com a òrgan consultiu en normatives municipals, la proposta de celebració d’una nova edició de la Nit Empresarial, així com la participació en iniciatives com el Delta Empresarial i el Gremi de Restauradors. Aquestes iniciatives reflecteixen l'interès del Prat Empresarial per promoure el creixement i la prosperitat del teixit empresarial local.

A més a més, l'ordre del dia també ha inclòs temes rellevants proposats per l'Ajuntament, entre ells, la presentació de l'inici de mandat, la perspectiva socioeconòmica per al període 2024-2030 i els sectors estratègics per al Prat, com la logística 4.0, el sector aeronàutic, el sector agrari i alimentari, els serveis a les persones i el comerç local. La reunió també ha servit per abordar els reptes del mandat, incloent-hi l'ocupació de qualitat, la formació tecnicoprofessional, la competitivitat empresarial i la transformació dels serveis públics de promoció econòmica.

Redacció / Fotos: El Prat Empresarial