PIMEComerç Baix Llobregat denuncia la massificació de centres comercials

Una delegació, encapçalat pel seu president territorial Antonio Boza, es va reunir amb el diputat de Junts pel Sí, Joan Ramon Casals, per traslladar la seva preocupació i també es va abordar temes com el microcomerç, la venda de segona mà o el reconeixement de la professió de dependent de botiga

Una delegació de comerciants del Baix Llobregat encapçalada pel president de PIMEComerç al territori, Antonio Boza, s’ha reunit al Parlament amb el diputat per Junts pel Sí, Joan Ramon Casals. L’objectiu de la reunió era traslladar al diputat les reivindicacions del comerç de proximitat al territori en diversos temes: el principal, la massificació de centres comercials a la comarca del Baix Llobregat, que ha tingut com a darrera obertura la de The Style Outlets a Viladecans i, com a propera anunciada, la que es farà dins del pla urbanístic Porta Barcelona, a Esplugues de Llobregat.

Antoni Boza va posar de relleu que el Baix Llobregat “ja és el territori de Catalunya amb més centres comercials, i cada nova apertura castiga més al comerç de proximitat, que és qui manté vius els carrers de les nostres ciutats, a més d’estar integrat en el teixit social i de ser el lloc de feina de molts veïns i veïnes”. Així mateix, es va parlar de la conveniència de crear normativa específica per al microcomerç, de controlar que es compleixin les lleis que regulen qüestions com la venda de segona mà o el top manta, i de caminar cap al reconeixement de la professió de dependent de botiga, entre d’altres.

A la reunió també van participar representants de la Xarxa Comercial de Viladecans, de l’Associació de Comerciants de Pallejà, de la Unió de Botiguers i Comerciants d’Esplugues, de l’Agrupació Comerç i Serveis de Sant Andreu de la Barca i de l’Associació de Comerciants No Sedentaris Mercat Setmanal S. Josep de Sant Boi de Llobregat. Tots ells van sortir satisfets de la reunió per la bona predisposició que va mostrar el diputat Joan Ramon Casals a treballar per aconseguir millores en els problemes que van plantejar els representants dels comerciants.

Redacció / Foto: PIMEComerç Baix Llobregat

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix