El Molí Fariner vol ser un referent comarcal com a dinamitzador econòmic

L’Ajuntament de Martorell i PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet van signar un conveni per a promoure el desenvolupament de les petites i mitjanes empreses i autònoms al municipi

L'alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i el president de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet, Ramón Pons, van signar aquesta setmana un conveni per promoure el desenvolupament de les petites i mitjanes empreses i autònoms del municipi. Van assistir també a la signatura el regidor de Promoció Econòmica, Lluís Amat, la responsable del Molí Fariner, Carme Moles, i el delegat territorial de PIMEC Agustí Miró, entre d'altres.

Segons el regidor de Promoció Econòmica, Lluís Amat, “aquest conveni articula un projecte de suport a l’empresa familiar; però després farem més coses, això només és el principi, perquè PIMEC vol estar al territori i vol estar a Martorell i al Molí Empresa, i vol fer-hi moltes més coses, i nosaltres volem que hi siguin”. El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner es consolida així com a dinamitzador econòmic no només de Martorell sinó de tota la comarca. 

El text del conveni reconeix una correspondència entre els objectius de l’Ajuntament de Martorell i els de PIMEC, i estableix aquest marc de col·laboració mútua que s’ha escenificat amb l’acte de la signatura i que s’articularà en els propers mesos.

Amat ha argumentat també que és un pas més per seguir dotant de serveis el Molí Fariner: “Jo sempre explico que això del Molí Fariner ha estat una inversió important: primer vam rehabilitar l’edifici i ara, en aquests darrers tres anys, l’estem dotant de continguts.”

A través del Molí Fariner Centre de Promoció Econòmica, l’Ajuntament de Martorell promou, entre d’altres, totes les accions necessàries per desenvolupar les polítiques de creació, creixement i consolidació de les empreses del territori.

Per la seva banda, PIMEC defensa els interessos i els valors de la petita i mitjana empresa i els autònoms de Catalunya davant de les administracions, la resta d’agents socials i la societat en general.

Redacció / Foto: Aj. Martorell

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
170

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix