L'Ajuntament de Sant Boi s'adhereix a la Finestreta Única Empresarial

Un nou sistema de gestió comportarà la possibilitat de fer de manera electrònica i centralitzada tots els tràmits necessaris per dur a terme una activitat econòmica a la ciutat

El Ple municipal ha aprovat per unanimitat l'adhesió de l'Ajuntament de Sant Boi a la Finestreta Única Empresarial (FUE). És un nou sistema de gestió comportarà la possibilitat de fer de manera electrònica i centralitzada tots els tràmits necessaris per dur a terme una activitat econòmica a la ciutat. En l'actualitat aquests tràmits es realitzen de manera presencial a l'Oficina Municipal d'Atenció al Públic. A partir de la pròxima tardor hi haurà també la possibilitat de fer-los virtualment, des de l'apartat de tràmits del web municipal o des del Canal Empresa de la Generalitat de Catalunya.

Tretze tràmits diferents

Es preveu que en un primer moment s'hi puguin realitzar fins a tretze tràmits diferents, entre els quals la declaració responsable d'obertura, la consulta prèvia sobre la classificació de l'activitat, la llicència ambiental, l'informe previ en matèria d'incendis o el canvi de titularitat de l'activitat.

La Finestreta Única Empresarial és un requisit de la Llei 16/2015 de simplificació de l'activitat administrativa. L'Administració de la Generalitat i els governs locals de Catalunya hi treballen en xarxa per reduir i simplificar els tràmits i els procediments que cal fer per posar en marxa un negoci i fer-lo créixer, amb independència de quina en sigui l'administració responsable.

L'Ajuntament de Sant Boi aposta per la millora, simplificació i modernització de la tramitació i la gestió administrativa. En relació a l'activitat empresarial, aquesta aposta és també una aposta per facilitar l'obertura de nous negocis i el desenvolupament econòmic de la ciutat.

Redacció / Foto: Aj. Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix