La Generalitat destinarà al Baix Llobregat gairebé 65 milions d’euros

Serà la tercera comarca de l’àrea metropolitana de Barcelona amb més inversió durant el 2016.

Segons consta en els pressupostos aprovats pel Govern de la Generalitat de Catalunya ahir dimarts, les inversions destinades a les set comarques que integren la corona metropolitana de Barcelona (Baix Llobregat, Barcelonès, Maresme, Garraf, Alt Penedès, Vallès Oriental i Vallès Occidental) serà un total de 420.762.654,92 euros del pressupost consolidat territorialitzable aquest 2016. Una xifra que està per sota dels 730 MEUR que contemplaven els pressupostos del 2015. Del total, el Baix Llobregat, amb 64.848.196,04 euros, serà la comarca on la Generalitat invertirà més, per darrere del Barcelonès i el Vallès Occidental.

A la comarca, del total de les inversions previstes, gairebé sis milions d’euros aniran a la L9 de metro. D'altra banda, es destinaran 3,5 MEUR per expropiacions en l'àmbit de la UPC a Castelldefels, gairebé 2 MEUR serviran per rehabilitar un casal de gent gran a Cornellà de Llobregat, 3,2 MEUR s'invertiran en un nou institut a Molins de Rei; 1,7 MEUR serviran per millores en la depuradora de Martorelll, 1,8 MEUR per construir un nou centre de salut a Sant Boi de Llobregat i 1,1 MEUR per a la construcció del centre de rehabilitació Maria Bernades de Viladecans.

Redacció / Fotos: Generalitat de Catalunya

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
97

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix