El delegat del Govern visita El Papiol per parlar de projectes culturals

Entre els quals hi ha la creació d'un espai cultural polivalent al municipi i la rehabilitació de la sala Gran

El desenvolupament de projectes culturals al Papiol van centrar la visita del delegat del Govern de la Generalitat, Joan Borràs, a l'Ajuntament papiolenc. El delegat es va reunir amb l'alcalde del municipi, Jordi Bou.

Durant la trobada, Borràs, qui va ser alcalde del Papiol en els períodes 2015-2017 i 2019-2023, va fer seguiment de diferents qüestions que té en marxa el consistori del Baix Llobregat. Un d'aquests projectes és la creació d'un espai cultural polivalent al municipi. El delegat va recollir la petició de l'Ajuntament de continuar informant les administracions locals sobre els ajuts que la Generalitat dirigeix a l'àmbit cultural.

Per una altra banda, es va abordar l'estat del projecte de rehabilitació de la Sala Gran, el qual està pendent de conèixer la resolució d'una línia d'ajuts dels fons Next Generation que gestiona el Ministeri d'Indústria i Turisme. En un altre àmbit, el delegat es va comprometre a traslladar les necessitats del Papiol en referència al transport públic.

En la seva visita, el delegat va signar el llibre d'honor municipal i va conversar amb regidors i regidores de l'Ajuntament.

Redacció / Fotos: Delegació del Govern a Barcelona

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix