Sant Feliu acull la presentació del documental interactiu "Orgull de Baix"

Serà emès aquest dimecres 30 de novembre en el programa ’60 minuts’ del Canal 33 de Televisió de Catalunya

L'Auditori del Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat va acollir la presentació del documental interactiu 'Orgull de Baix', el qual s'emetrà aquest dimecres 30 de novembre, a les 22 h, en el programa '60 minuts' del Canal 33 de Televisió de Catalunya. 'Orgull de Baix' és la versió interactiva a Internet, i en 3D, del documental 'El pati del darrere", dirigit per Isabel Fernández i produït per TV3 amb la col·laboració d'Al Pati Produccions, el qual es va emetre en el programa "Sense ficció" l'1 de desembre de 2015. Ara el documental explora un nou format audiovisual a Internet que proposa fer un viatge virtual per la comarca molt més enriquidor i dinàmic, alhora que amb l'objectiu de fomentar la participació de l'audiència. Així, pel Canal 33 es podrà veure el documental "El pati del darrere", i es proposarà l'audiència que segueixi simultàniament des de l'ordinador o tauleta el documental web 'Orgull de Baix' a través de www.orgulldebaix.cat, gaudint d'una experiència interactiva.

A través del documental, s'explica que el Baix Llobregat és l'àrea de Catalunya amb major acumulació d'infraestructures. Però sota les autovies que tallen el seu paisatge s'amaga un dels sols agraris més fèrtils d'Europa, un riu que dóna de veure a la meitat de Barcelona i un delta estratègic per a la migració de les aus. Aquest espai contínuament modificat per acollir els serveis necessaris per a la gran ciutat que és Barcelona, és també fonamental per a garantir el futur i la sostenibilitat de tothom.

Suport de cinc ajuntaments

Tant el documental "El pati del darrere" com el nou projecte "Orgull de Baix" compten amb el suport dels ajuntaments de Sant Feliu, El Prat, Sant Boi, Viladecans i Barcelona, a més del Parc Agrari del Baix Llobregat. Per sobre de tot, ambdues iniciatives pretenen descobrir el valor agrícola i mediambiental del Baix Llobregat, així com defensar i promoure la comarca i els seus valors.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Feliu de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
167

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix