Cornellà recorda Ramon Llull en el setè centenari de la seva mort

L’Avenç organitza una conferència sobre la seva figura a càrrec de Francesc Tous, doctor en filologia catalana i investigador

L'Avenç de Cornellà, amb la col·laboració del CNL de la ciutat i la Xarxa de biblioteques de Cornellà, organitza demà 25 d’octubre a la Sala Titan de la Biblioteca Marta Mata una conferència sobre la figura de l’escriptor i filòsof mallorquí Ramon Llull  per commemorar el setè centenari de la seva mort. La conferència, Ramon Llull escriptor, autor i personatge, serà a càrrec de Francesc Tous Prieto, doctor en filologia catalana i investigador associat al Centre de Documentació Ramon Llull.

Altres activitats

A més, durant aquest mes el Club de Lectura Fàcil del CNL de Cornellà llegirà el Llibre de les bèsties a la Biblioteca Central. El llibre reprodueix simbòlicament el comportament humà en l'àmbit polític, i el retraten amb una fidelitat bestial d'una actualitat aclaparadora.

I durant el mes de novembre el CNL de Cornellà exposarà la mostra La desmesurada vida de Ramon Llull, que es podrà veure a la Biblioteca de Sant Ildefons del 2 al 23 de novembre. Aquesta mostra cerca descobrir el personatge que hi ha darrere del nom de Ramon Llull, un autor medieval que encara té molt a dir en ple segle XXI.

Totes aquestes activitats s'emmarquen dins dels actes programats a la nostra ciutat per commemorar l'Any Llull, el qual comparteix efemèride amb William Shakespeare, del qual també es commemora el quart centenari de la seva mort.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix