Cervelló serà la seu de la XIX Trobada de Gegants del Baix Llobregat

Es preveu la participació de totes les colles geganteres de la comarca i L’Hospitalet

Cervelló es convertirà aquest cap de setmana la capital gegantera comarcal. Els dies 22 i 23 d’octubre se celebrarà la Trobada de Gegants del Baix Llobregat, que enguany arriba a la seva dinovena edició.

Les activitats començaran dissabte 22 d’octubre a les 19.30 hores amb la Plantada de gegant a la zona esportiva municipal. Mitja hora després hi ha previst la cercavila nocturn amb la participació dels gegants locals per donar suport a la campanya del Dia Internacional de la lluita contra el càncer de mana. Posteriorment es farà el nomenament de la Pubilla Gegantera del Baix Llobregat de la geganta Rosita, la plantada de gegants per passar la nit a l’església de Sant Esteve. I la jornada finalitzarà amb un sopar de les colles geganteres a la zona esportiva i un ball.

Diumenge 23 d’octubre, les activitats donaran inici a les nou del matí amb una xocolatada popular. A les deu es farà la sortida dels gegants de l’església de Sant Esteve, i posteriorment la plantada de gegants davant l’església de Sant Esteve (10.30 h). A les dotze del matí hi ha previst l’inici del cercavila. I a les 13.15 hi ha previst els balls geganters i nomenament com a nou Hereu del Baix Llobregat de Cento, a la pista poliesportiva municipal.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix