La Federació Obrera incrementa els usuaris de la instal·lació

Tres anys després de l’entrada en servei, l’equipament esdevé el nucli de l’activitat associativa de Molins de Rei on en alguns espais s’ha arribat al 100% d’ocupació

La Federació Obrera s’ha convertit en un dels motors culturals de la vila. Des del mes de gener del 2016 s’han registrat 320 sol·licituds d’espai, l’equivalent a 341 cessions de mitjana al mes. Pel que fa a la concurrència, han visitat les instal·lacions 27.168 persones, el que suposa una mitjana de 3.881 persones cada mes. Respecte als percentatges d’ocupació, l’ús de l’equipament es troba al voltant del 76% de mitjana semestral, tot i que hi ha espais i mesos de l’any on s’arriba al 100% d’ocupació, el que equival a 5.296 hores en cessions d’espai per mes. Pel que fa a les activitats, se n’han comptabilitzat 336, de 19 tipologies diferents, el gruix de les quals han estat organitzades per les entitats de la vila (132), seguides per l’Ajuntament de Molins de Rei.

Durant el primer semestre del 2016 s’han portat a terme 7 exposicions, el que representa una ocupació de l’espai del 62%, amb una mitjana d’1’5 exposicions per mes. Tanmateix, s’han programat 97 cursos, tallers i formacions durant aquest primer semestre de l’any, amb una participació d’11.512 persones i 380 reunions. Els bucs d’assaig, amb un 57% d’ocupació, han duplicat el percentatge d’ocupació respecte al mateix període de l’any anterior.

Actualment, a la Federació Obrera hi ha 18 entitats censades i 114 entitats més que fan servir les diverses instal·lacions de forma regular o esporàdica per a activitats de caràcter cultural, social, esportiu o sanitari.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix