Esparreguera homenatja l’historiador i cronista Josep Paulo

L’acte es va celebrar a la sala d’actes de Can Pascual amb la presència de l’alcalde Eduard Rivas

La sala d’actes de Can Pasqual va acollir l’acte d’homenatge a Josep Paulo Sàbat, cronista oficial de la vila des del seu nomenament el 16 de febrer de l’any 1995 fins a l’any 2016. L’acte va estar presidit per l’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas, i per la regidora de Memòria Històrica, Mariona Masferrer.

L’acte va començar amb un vídeo que havia preparat la seva família, on es feia un repàs de la seva vida i del qual es deduïa que ha estat des de sempre una persona molt vinculada al teixit associatiu de la vila, ja que ha participat en nombroses entitats. Després de la visualització del vídeo, la regidora va dirigir unes paraules. A continuació l’alcalde també va fer un breu parlament i li va lliurar un obsequi en agraïment a la seva tasca durant tots aquests anys. La revista 777 Comunica també es va voler sumar a l’homenatge i li va fer un regal com a reconeixement de tots els anys que ha estat col·laborador de la revista.

Finalment, Josep Paulo va adreçar unes paraules a tot el públic assistent en agraïment a aquest acte en què va recordar com va començar la seva afició per la història local i va fer referència a les futures publicacions que té ja en marxa, com la segona part del llibre de L’escola a Esparreguera.

Redacció / Fotos: Aj. Esparreguera

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix